Allergenenkaart voor Grieks restaurant Poseidon
KOUDE VOORGERECHTEN
![]() | ALLE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD | ![]() ![]() | |
![]() | BROOD MET KRUIDENBOTER (2O% BOTER) | ![]() ![]() | |
![]() | ELIES PIPERIES – GRIEKSE OLIJVEN EN PEPERONI | ![]() ![]() | |
![]() | GEVULDE PEPERONI – PEPERS GEVULD MET FETAKAAS | ![]() ![]() | |
![]() | TRIO HELLENIK – AUBERGINE SALADE, FETA SALADE EN TARAMA SALADE | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | TONNOS SALATA – TONIJN SALADE | ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | FETA – DE TRADITIONELE GRIEKSE SCHAPENKAAS | ![]() | |
![]() | KALAMARIA SALATA – INKTVIS SALADE | ![]() ![]() | |
![]() | GARIDES SALATA – NOORSE GARNALENSALADE MET COCKTAILSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | PIKILIA – GEVARIEERDE SCHOTEL BESTAANDE UIT DIVERSE VOORGERECHTEN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | TZATZIKI – GRIEKSE YOGHURT MET KOMKOMMER, KNOFLOOK EN KRUIDEN | ![]() |
WARME VOORGERECHTEN
![]() | SKORDOPSOMO – BROOD MET KNOFLOOKBOTER, KAAS EN STUKJES TOMAAT UIT DE OVEN | ![]() ![]() | |
![]() | SOEP VAN DE DAG | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | TYROPITA – ROLLETJE VAN KROKANTE BLADERDEEG GEVULD MET FETAKAAS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | SPANAKOPITA – ROLLETJE VAN KROKANTE BLADERDEEG GEVULD MET SPINAZIE | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | KEFTEDAKIA – WARME GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS | ![]() ![]() ![]() | |
![]() | DOLMADES – WIJNBLADEREN GEVULD MET GEHAKT, RIJST EN BASILICUMSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | LOUKANIKO PSITO – GEGRILDE GRIEKSE WORST MET MOSTERDSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | MIDIA TIGANITA – GEFRITUURDE MOSSELEN EN KNOFLOOKSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | TIROKEFTEDES – GRIEKSE KAASBALLETJES | ![]() ![]() ![]() | |
![]() | KALAMARIA – GEFRITUURDE INKTVISRINGEN (MET UITJES) EN KNOFLOOKSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | SAGANAKI TYRI – KROKANT GEBAKKEN FETAKAAS (MET UITJES) | ![]() ![]() ![]() | |
![]() | MANITARIA JEMISTA – CHAMPIGNONS GEVULD MET GEHAKT, SPEK, KIP, KAAS EN TOMATENSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | GARIDES SAGANAKI – SCAMPI’S IN TOMATENSAUS EN STUKJES FETA UIT DE OVEN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | WARME PIKILIA – GEVARIEERDE SCHOTEL BESTAANDE UIT DIVERSE WARME VOORGERECHTEN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ALLE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD | ![]() ![]() |
EXTRA BIJGERECHTEN
SAUZEN
VLEESGERECHTEN
![]() | GYROS – GEROOSTERD VARKENSVLEES MET TZATZIKI | ![]() | |
![]() | KOTOPOULO SCHARAS – GEGRILDE KIPFILET OVERGOTEN MET CHAMPIGNONSAUS | ![]() ![]() ![]() | |
![]() | APOLLO – 3 GEHAKTBALLETJES MET GYROS EN TZATZIKI | ![]() | |
![]() | GYROS SPECIAAL – GYROS MET DIVERSE GROENTEN EN KAAS, AFGEBLUST MET METAXA (GRIEKSE 5* COGNAC) OVEN | ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | BIFTEKI – GEHAKT GEVULD MET FETA, OVERGOTEN MET KAASSAUS EN TOMATENSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | KOTOPOLOU SOUVLAKI – GEGRILDE STUKJES KIP AAN EEN SPIES MET PAPRIKA EN PEPERSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | TRIKALA SCHOTEL – 4 STUKS LAMSKOTELETTEN, GYROS EN TZATZIKI | ![]() | |
![]() | BOERENSCHOTEL – SOUVLAKI, GEHAKT, SCHNITZEL, GYROS EN TZATZIKI | ![]() | |
![]() | MIXED GRILL – SOUVLAKI, LAMSKOTELET, GYROS, GEHAKT EN TZATZIKI | ![]() | |
![]() | PSARONEFRI – GEGRILDE VARKENHAAS GEVULD MET FETA, OVERGOTEN MET CHAMPIGNONSAUS | ![]() ![]() ![]() | |
![]() | SOUVLAKI SPECIAAL – STUKJES VARKENSHAAS AAN EEN SPIES MET GYROS, STUKJES PAPRIKA, CHAMPIGNONSAUS | ![]() ![]() ![]() | |
![]() | PAIDAKIA – 8 STUKS GEGRILDE LAMSKOTELETJES EN TZATZIKI | ![]() | |
![]() | FILETO SCHARAS – GEGRILDE OSSENHAAS OVERGOTEN MET PEPERSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | MYKONOS SCHOTEL – 4 STUKS SCAMPI’S, 2 OSSENHAAS EN TZATZIKI | ![]() ![]() | |
![]() | T-BONE STEAK – T-BONE STEAK BEREIDT OP DE GRILL MET PEPERSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | OLYMPIA PLATEAU: 2 SCHNITZEL, 2 GEHAKTROLLETJES, 2 SOUVLAKI, GYROS, 2 MOUSAKA, TZATZIKI | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | RHODOS PLATEAU: 2 GAMBA’S, 2 OSSENHAAS, 2 LAMSKOTELETTEN, 2 KIPFILET, TZATZIKI | ![]() ![]() | |
![]() | ONASSIS PLATEAU: 2 OSSENHAAS, 2 VARKENSHAAS, 2 KIPFILET, GYROS, CHAMPIGONSAUS EN PEPERSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ALLE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, EEN BOLLETJE RIJST, GRIEKSE SALADE EN KNOFLOOKSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
![]() | TIGANAKI KOTOPOULO – STUKJES KIPFILET MET VERSE PAPRIKA, CHAMPIGNONS, UITJES EN TOMATENSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ARNI KOKINISTO – LAMSBOUT MET AUBERGINE OF OKRABONEN OF GIGANTES (WITTE REUZENBONEN) UIT DE OVEN | ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | MOUSAKA – OVENSCHOTEL; AARDAPPELSCHIJFJES, AUBERGINE, COURGETTE, GEHAKT, BECHAMELSAUS & TOMATENSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | STIFADO – TRADITIONELE STOOFSCHOTEL MET GEMARINEERD WILD (KONIJN) EN KLEINE UIEN UIT DE OVEN. | ![]() ![]() ![]() | |
![]() | MOSCHARI GIOUVETSI – KALFSVLEES MET KRITHARAKI (GRIEKSE PASTA IN TOMATENSAUS) EN KAAS UIT DE OVEN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | MEZES TOU BEKRI – STUKJES OSSENHAAS, VARKENSHAAS AFGEBLUST MET METAXA (COGNAC) IN TOMATENSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | KLEFTIKO – IN PAPIER GEVULD LAMSVLEES MET HAM, KAAS, KRUIDEN, GROENTEN EN MET KAAS EN TOMATENSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ALLE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, EEN BOLLETJE RIJST, GRIEKSE SALADE EN KNOFLOOKSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VISGERECHTEN
![]() | KALAMARIA TIGANITA – GEFRITUURDE INKTVISRINGEN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | SOLOMOS – GEFRITUURDE ZALMFILET | ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | MIXED VIS – 1 GEFRITUURDE ZALMFILET, 2 SCAMPI’S EN 4 KALAMARIA | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | GARIDES TIGANITES – 8 STUKS GEBAKKEN GEPELDE SCAMPI’S MET VERSE KNOFLOOK | ![]() | |
![]() | GLOSSA – GEFRITUURDE ZEETONG | ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | POSEIDON SPECIAAL – 2 ZALMFILET, 2 RODE MULLETFILET, 2 SCAMPI’S, 2 ZEETONGFILET EN 6 INKTVISRINGEN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ALLE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, EEN BOLLETJE RIJST, GRIEKSE SALADE EN KNOFLOOKSAUS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VEGETARISCH
KINDERGERECHTEN (TOT 12 JAAR)
DESSERTS
![]() | MOUSSE – CHOCOLADEMOUSSE MET SLAGROOM EN CHOCOLADESAUS | ![]() ![]() | |
![]() | SOKOLATA – CHOCOLADE-IJS MET SLAGROOM EN CHOCOLADESAUS | ![]() ![]() | |
![]() | DAME BLANCHE – VANILLE-IJS MET SLAGROOM EN CHOCOLADESAUS | ![]() ![]() | |
![]() | PORTOKALOPITA – SINAASAPPELTAART MET VANILLE- IJS EN SLAGROOM | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | BAKLAVAS – BLADERDEEG GEVDULD MET NOTEN, HONING, VANILLE-IJS EN SLAGROOM | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | KADAIFI – SLIERTDEEG GEVULD MET NOTEN, HONING, VANILLE-IJS EN SLAGROOM | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | FRAOLA – VANILLE-IJS MET AARDBEIENIJS MET VERSE AARDBEIEN, AARDBEIENSAUS EN SLAGROOM | ![]() ![]() | |
![]() | GIAOURTI ME MELI – YOGHURT MET HONING EN WALNOTEN | ![]() ![]() | |
![]() | CHOCO CRAVERS – TWEELAAGS CHOCOLADETAARTJE, OVERGOTEN MET DARK CHOCOLADE EN SPRINKELS | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | KARIDOPITA – WALNOTENTAART MET VANILLE-IJS EN SLAGROOM | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | GRIEKSE GRAND DESSERT – GEVARIEERDE SCHOTEL BESTAANDE UIT VERSCHILLENDE GRIEKSE ZOETWAREN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ALLE DESSERTS WORDEN OPGEMAAKT MET EEN MUNTBLAADJE, AARDBEI EN WAFELROLLETJE | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KINDERIJSJES
Grieks restaurant Poseidon |