Allergenenkaart voor Grieks restaurant Poseidon

KOUDE VOORGERECHTEN

 
 ALLE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD
 
 BROOD MET KRUIDENBOTER (2O% BOTER)
 
 ELIES PIPERIES – GRIEKSE OLIJVEN EN PEPERONI
 
 GEVULDE PEPERONI – PEPERS GEVULD MET FETAKAAS
 
 TRIO HELLENIK – AUBERGINE SALADE, FETA SALADE EN TARAMA SALADE
    
 TONNOS SALATA – TONIJN SALADE
   
 FETA – DE TRADITIONELE GRIEKSE SCHAPENKAAS
 KALAMARIA SALATA – INKTVIS SALADE
 
 GARIDES SALATA – NOORSE GARNALENSALADE MET COCKTAILSAUS
     
 PIKILIA – GEVARIEERDE SCHOTEL BESTAANDE UIT DIVERSE VOORGERECHTEN
      
 TZATZIKI – GRIEKSE YOGHURT MET KOMKOMMER, KNOFLOOK EN KRUIDEN

WARME VOORGERECHTEN

 
 SKORDOPSOMO – BROOD MET KNOFLOOKBOTER, KAAS EN STUKJES TOMAAT UIT DE OVEN
 
 SOEP VAN DE DAG
      
 TYROPITA – ROLLETJE VAN KROKANTE BLADERDEEG GEVULD MET FETAKAAS
      
 SPANAKOPITA – ROLLETJE VAN KROKANTE BLADERDEEG GEVULD MET SPINAZIE
      
 KEFTEDAKIA – WARME GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS
  
 DOLMADES – WIJNBLADEREN GEVULD MET GEHAKT, RIJST EN BASILICUMSAUS
   
 LOUKANIKO PSITO – GEGRILDE GRIEKSE WORST MET MOSTERDSAUS
    
 MIDIA TIGANITA – GEFRITUURDE MOSSELEN EN KNOFLOOKSAUS
     
 TIROKEFTEDES – GRIEKSE KAASBALLETJES
  
 KALAMARIA – GEFRITUURDE INKTVISRINGEN (MET UITJES) EN KNOFLOOKSAUS
      
 SAGANAKI TYRI – KROKANT GEBAKKEN FETAKAAS (MET UITJES)
  
 MANITARIA JEMISTA – CHAMPIGNONS GEVULD MET GEHAKT, SPEK, KIP, KAAS EN TOMATENSAUS
   
 GARIDES SAGANAKI – SCAMPI’S IN TOMATENSAUS EN STUKJES FETA UIT DE OVEN
    
 WARME PIKILIA – GEVARIEERDE SCHOTEL BESTAANDE UIT DIVERSE WARME VOORGERECHTEN