 | | SKORDOPSOMO – BROOD MET KNOFLOOKBOTER, KAAS EN STUKJES TOMAAT UIT DE OVEN | |
 | | SOEP VAN DE DAG | |
 | | TYROPITA – ROLLETJE VAN KROKANTE BLADERDEEG GEVULD MET FETAKAAS | |
 | | SPANAKOPITA – ROLLETJE VAN KROKANTE BLADERDEEG GEVULD MET SPINAZIE | |
 | | KEFTEDAKIA – WARME GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS | |
 | | DOLMADES – WIJNBLADEREN GEVULD MET GEHAKT, RIJST EN BASILICUMSAUS | |
 | | LOUKANIKO PSITO – GEGRILDE GRIEKSE WORST MET MOSTERDSAUS | |
 | | MIDIA TIGANITA – GEFRITUURDE MOSSELEN EN KNOFLOOKSAUS | |
 | | TIROKEFTEDES – GRIEKSE KAASBALLETJES | |
 | | KALAMARIA – GEFRITUURDE INKTVISRINGEN (MET UITJES) EN KNOFLOOKSAUS | |
 | | SAGANAKI TYRI – KROKANT GEBAKKEN FETAKAAS (MET UITJES) | |
 | | MANITARIA JEMISTA – CHAMPIGNONS GEVULD MET GEHAKT, SPEK, KIP, KAAS EN TOMATENSAUS | |
 | | GARIDES SAGANAKI – SCAMPI’S IN TOMATENSAUS EN STUKJES FETA UIT DE OVEN | |
 | | WARME PIKILIA – GEVARIEERDE SCHOTEL BESTAANDE UIT DIVERSE WARME VOORGERECHTEN | |